Genomgång av nya bryggverket torsdag 25 juni kl 19.00

För att komma igång med det nya bryggverket BrewTool 80 så blir det en demo och möjlighet att känna på det själv torsdag 25 juni kl 19.00 utanför lokalen i Linnés Sävja. Det är även ett tillfälle för en utomhuspub så ta gärna med någon öl du gjort så kan vi prova samtidigt.

All aktivitet kommer dock vara utomhus men passa gärna på att göra insättningar och uttag i den uppskattade byteskylen i puben. Om någon missat det så funkar byteskylen, beer-oteket eller vad man nu vill kalla det så att man ställer dit öl, speciellt såna man vill dela med sig av och kanske få feedback på. Och så passar man på att ta med sig några av de andras öl för att prova och gärna ge kommentarer på. När vi inte kan anordna vanliga pubar är detta ett utmärkt sätt att kunna bjuda på egen öl samt få inspiration genom att prova andras öl.